Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Naanbrød med bagt kylling og grønt er en virkelig lækkert ret.

Naanbrød er en af de ”brødtyper” jeg elsker allermest. Derfor tænkte jeg, at naanbrød med fyld ville være en fantastisk idé. Jeg har brugt haydari som smørrelse, som jeg også selv har lavet en opskrift på, som kan findes på bloggen. Det samme med naanbrød, som du også kan finde her på bloggen. Hvis du bruger min opskrift på naanbrød, vil jeg anbefale at lave 4 store brød ud af opskriften. Så passer det til denne opskrift.

Naanbrød er SUPER nemme at lave, så jeg vil helt klart anbefale at kaste sig ud i at lave dem selv. De smager også væsentligt bedre, end dem man kan købe i supermarkedet. Det samme gælder for haydari.

Jeg har endnu engang brugt Frijsenborg Herregårdskylling, som i jo efterhånden kender. Til opskriften har jeg brugt hele lår, men man kan også lave en kylling, hvis man skal lave mad til mange.

Naanbrød med bagt kylling og grønt, er den perfekte aftensmad, at servere til dine gæster hvis du gerne vil imponere. Jeg håber at du blev inspireret, og har lyst til at afprøve opskriften. Jeg er helt sikker på, at du ikke vil fortryde det.