Naanbrød med bagt kylling

Naanbrød med bagt kylling og grønt

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Naanbrød med bagt kylling og grønt er en virkelig lækkert ret.Naanbrød er en af de ”brødtyper” jeg elsker allermest. Derfor tænkte jeg, at naanbrød med fyld ville være en fantastisk idé. Jeg har brugt haydari som smørrelse, som jeg også selv har lavet en opskrift på, som kan findes på bloggen. Det samme med naanbrød, som du også kan finde her på bloggen. Hvis du bruger min opskrift på naanbrød, vil jeg anbefale at lave 4 store brød ud af opskriften. Så passer det til denne opskrift.

Naanbrød er SUPER nemme at lave, så jeg vil helt klart anbefale at kaste sig ud i at lave dem selv. De smager også væsentligt bedre, end dem man kan købe i supermarkedet. Det samme gælder for haydari.

Jeg har endnu engang brugt Frijsenborg Herregårdskylling, som i jo efterhånden kender. Til opskriften har jeg brugt hele lår, men man kan også lave en kylling, hvis man skal lave mad til mange.

Naanbrød med bagt kylling og grønt, er den perfekte aftensmad, at servere til dine gæster hvis du gerne vil imponere. Jeg håber at du blev inspireret, og har lyst til at afprøve opskriften. Jeg er helt sikker på, at du ikke vil fortryde det.

Ingredienser

  • 4 store naanbrød (Brug min opskrift, som er linket til – lav 4 store)
  • 3 hele lår – Frijsenborg Herregårdskylling
  • ½ agurk
  • 1 pakke små tomater
  • 3 håndfulde blandet salat
  • Haydari
  • 3 gulerødder
  • 1 rødløg
  • Mynte (Efter behov)
  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Kom de hele kyllingelår i et fad og hæld rapsolie med citron, salt og peber udover. Bag de hele kyllingelår i ca. 40 min., ved 180 grader til de er gennemstegt.
  2. Snit agurk, tomat, gulerødder og løg i mundrette stykker. Skyld salaten.
  3. Smør naanbrødene med haydari og kom kylling og grønt i.
  4. Servér som en foldet eller åben wrap.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021