Fyldte champignon med feta

Fyldte champignon med feta

Fyldte champignon med feta er super lækkert som tilbehør eller til et tapasbord. Udover det er de også super nemme at lave.

Jeg elsker champignon og faktisk bare de fleste svampe. Derfor tænkte jeg, at det var på tide, at lave en opskrift med svampe i fokus. Valget faldt på hvide champignoner, da de havde nogle store og fantastisk lækre hvide champignoner i supermarkedet. Ellers er denne opskrift også lækker med portobello svampe.

Champignonerne er fyldt med fetaost, tomat, løg, hvidløg og serranoskinke. Alt finthakket og blandet sammen. Derefter er de bagt i ovnen indtil svampene er gennemstegt.

Fyldte champignon med feta kan bruges som tilbehør til aftensmaden, men som nævnt fungerer det også godt som en tapasret. Hvis du står og skal lave tapas så synes jeg også, at du skal prøve min opskrift på bruschetta med tomat i to former og grissini med rød pesto. Så har du i hvert fald et par rigtig gode bud, næste gang du skal lave tapas.

Jeg håber at i blev inspireret til at afprøve opskriften. Jeg er sikker på at dem i serverer dem for bliver rigtig glade.

Husk som altid at hoppe ind på Instagram og følg min profil. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.

Ingredienser

  • 8 hvide svampe
  • 2 mellemstore tomater
  • 1/2 rødløg
  • 50 g fetaost
  • 2 skiver serranoskinke
  • 1 spsk. oregano

Fremgangsmåde

  1. Rens svampene og fjern “stiklen” på dem. Gem stiklen.
  2. Hak løg, tomat, oregano og stiklen fra svampen fint.
  3. Skær serrano skinken ud i små stykker.
  4. Tænd ovnen på 180 grader.
  5. Bland løg, tomat, oregano, stiklen, serranoskinke og fetaost grundigt sammen.
  6. Kom fyldet i svampene og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 4

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 8 stk.
Rating:
5
(4)
Udgivet: marts 13, 2021