salat med kylling og grillede grøntsager

Salat med kylling og grillede grøntsager

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Salat med kylling og grillede grøntsager er en sund og nem salat. Den er fyldt med bl.a. grillet squash, aubergine og asparges. MUMS!

Endnu en opskrift på en lækker og fyldig salat med Frijsenborg Herregårdskylling fra mig. Denne gang på en salat som skriger sol og sommer. Den er nemlig lavet med lækre grillede grøntsager.
Salaten fungerer super godt som en måltidssalat, da den mætter rigtig godt grundet bl.a. kyllingen. Udover det er en salat med kylling og grillede grøntsager et super sundt måltid, som stadig smager skønt.

Jeg har allerede en masse opskrifter på lækre salater liggende her på bloggen. Så hvis du leder efter inspiration til salater, er det bare med at komme igang. Du kan f.eks. prøve min opskrift på salat med kylling og kikærterasiatisk salat med mango og avocado eller græsk salat med oliven og fetaost. Og jeg har mange flere! Det skal ikke være kedeligt at spise sundere.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her deler jeg endnu mere mad (selvfølgelig), men også lidt glimt fra mit liv. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis du havde lyst til at følge med. Og jeg lover, at du ikke vil fortryde det. Specielt hvis du i forvejen synes godt om mine opskrifter.

Ingredienser

  • 1 lille aubergine
  • 1 squash
  • 1/2 bundt asparges
  • 1 stor håndfuld rucola
  • 8-10 cherrytomater
  • 2 hele kyllingelår
  • 2 spsk. fetaost
  • 2 spsk. syltede rødløg
  • Saften fra 1/2 citron
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader (varmluft) og tænd din grill til grøntsagerne.
  2. Kom de hele kyllingelår i et fad tildækket med bagepapir. Hæld olivenolie, salt og peber på kyllingen og gnid det godt ind. Bag kyllingen i ovnen i ca. 35-40 minutter. Kyllingen er færdig når kødsaften er klar. Når kyllingen er færdig, rives kødet af benene. Lad det køle af inden det bruges til salaten.
  3. Skær aubergine og squash i aflange skiver. Pensel dem og asparges med olivenolie og drys med salt og peber. Derefter grilles de på en grill.
  4. Skyl rucola og skær tomaterne i mundrette stykker.
  5. Anret salaten på et fad. Først kommes rucola på og derefter de grillede grøntsager, kylling og tomat. Til sidst toppes salaten med syltede rødløg, fetaost og saften fra en halv citron. Drys evt. med lidt salt og peber.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021