Græsk salat med oliven og fetaost er en af mine favorit salater. Denne opskrift er på en helt traditionel en, som den er lavet i Grækenland. Den er nem, sund og fuld af smag.

Jeg har græske gener i familien, og er derfor vokset op med græsk mad. Min farmor er nemlig græker, og laver det LÆKRESTE mad. Udover det har jeg også været en tur på Rhodos i sommerferien, som gav rigeligt med inspiration til det græske køkken. Derfor tænkte jeg at det var på tide, at dele nogle græske opskrifter med Jer. I kan også godt forvente, at der kommer flere af dem i fremtiden.

Denne opskrift er på en helt traditionel græsk salat med agurk, tomat, peberfrugt, løg, oliven, fetaost, olivenolie og oregano. Lav den sammen med græske souvlaki af kylling, fladbrød og tzatziki. Så har du i hvert fald et traditionelt græsk måltid. Opskrifter på dette, har jeg planer om at lave i fremtiden, så stay tuned.

Husk at følge med inde på min instagramprofil ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg hverdagsglimt og endnu mere inspiration til mad og madlavning.

Ellers håber jeg at i blev inspireret til, at afprøve min opskrift. Selvom det er en simpel en af slagsen. Men det er jo også dejligt engang imellem.

Prøv også: Frisk salat med pulled chicken