sunde cookies uden mel og sukker

Sunde cookies uden sukker

Sunde cookies uden mel og sukker er super lækre og tilfredstiller den søde trang. De er også utrolig nemme og hurtige at lave.

Endnu en opskrift på et sundere alternativ. Denne gang er opskriften på cookies, og de blev SÅ gode. Jeg har før forsøgt mig med sundere cookies, men det er ikke altid gået lige godt. Men de her blev virkelig gode. De er sprøde udenpå og bløde indvendigt – præcis som jeg godt kan li’ en cookie.
De er bl.a. lavet med banan, proteinpulver og havregryn.

Jeg har ofte lyst til søde sager, men forsøger at holde mig fra at spise for meget sukker i hverdagen. Derfor er det perfekt for mig med sundere alternativer uden tilsat sukker. Det kræver faktisk kun 1-2 af disse sunde cookies uden mel og sukker og så er jeg tilfredsstillet. Så hvis du er ligesom mig og godt kan li’ slik, kager og andre søde sager, så kan du forsøge dig med dem her.
Jeg har efterhånden en del opskrifter på sundere alternativer her på bloggen. Så hvis du mangler flere forslag, så er der nok at gå igang med. Du kan f.eks. finde opskrifter en sund brownie med glasur, en sund banankage med havregryn og chokolade og en sund kanelkage med glasur. Og der er en del flere endnu 

Husk som altid at følge min profil ‘Isabellavlk‘ på Instagram. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 80 g proteinpulver med vanilje
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • 2 tsk. kokosolie
  • 2 tsk. flydende sødemiddel (Kan undlades, så bliver de mindre søde)
  • 1 knivspids salt
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft). Kom bananere i en skål og mos dem grundigt med en gaffel. Tilsæt så resten af ingredienserne bortset fra chokolade. Rør dejen grundigt rundt indtil dejen bliver ensartet.
  2. Hak chokoladen groft og rør det i dejen.
  3. Brug en ske til at lave ca. 16 portioner dej på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dine cookies flade med skeen til de har en passende størrelse. Bag dine cookies i ovnen i ca. 15 min. til de er gyldne. Lad dem køle af inden de serveres.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 4.6 / 5. Antal anmeldelser: 9

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 16 stk.
Rating:
4.6
(9)
Udgivet: marts 13, 2021