Sund banankage med chokolade og havregryn er en af mine yndlingskager. Jeg laver ofte en sundere version af banankage, da jeg ikke synes, at den behøver smør, sukker og mel for at være lækker. Bananer giver nemlig både fugt og sødme til kagen, hvilket er så lækkert.

Jeg har ofte lyst til søde sager om eftermiddagen når jeg kommer hjem fra skole/arbejde. Her er et stykke af denne kage et godt alternativ, til søde sager. OG jeg er bestemt tilfredsstillet bagefter. Er jeg mon den eneste, der altid har de vildeste sukker cravings om eftermiddagen?

En sund banankage med havregryn og chokolade er også altid et kæmpe hit hjemme hos mig og den forsvandt MEGET hurtigt. Især min kæreste var vild med den. Så mit råd er, at lave en stor portion – så varer den lidt længere.

Jeg håber i har lyst til at afprøve opskriften. Hvis den bliver et hit, vil jeg også råde Jer til at prøve min opskrift på en sund banankage med hindbær og et twist af citron.

Husk at hoppe ind og følg med på min instagramprofil, der opdatere jeg ofte og i kan også følge lidt med i min hverdag. Min profil hedder Isabellavlk.