Sund kanelkage med glasur er en super nem og lækker kage som kan spises med god samvittighed. Kagen er uden mel, smør og raffineret sukker.

Endnu en opskrift på et sundere alternativ fra mig. Jeg elsker kanelkage og tænkte derfor jeg ville forsøge mig med en sundere en af slagsens. Den endte med at blive virkelig god, og man kan slet ikke smage at den er et sundere alternativ. Kagen er sødet med Perfect Sød fra Easis (Reklame) og glasuren er sødet med dadler. Udover det er hovedingredienserne i kagen kikærter og æg. Så kagen er altså fyldt med gode og sunde sager.
Udover det er kagen hurtig og nem at lave, så den er perfekt til dig som ikke vil bruge for meget tid i køkkenet. En sund kanelkage med glasur kan alle finde ud af.

Hvis du leder efter flere opskrifter på sundere alternativer, kan du også prøve mine opskrifter på sund banankage med havregryn og chokolade, sunde gulerodsmuffins uden sukker og sunde dadelbarer med kakao og peanuts. Du kan finde endnu flere herinde på bloggen, så det er bare med at gå igang.

Husk som altid at følge med hos mig inde på Instagram. Det ville gøre mig utrolig glad.