Sunde gulerodsmuffins uden sukker er SÅ lækre og fulde af smag. De er lavet helt uden raffineret sukker og smager stadig fantastisk. Prøv dem!

Jeg elsker gulerodsmuffins, og tænkte at jeg derfor ville forsøge mig med et sundere alternativ til de normale. De endte med at blive super lækre, og så er de lavet helt uden sukker. Jeg har i erstatning for sukker brugt produkter fra Easis (reklame). Nemlig deres ‘Perfect Sød’, ‘Florsød’ og ‘Fibersirup’.
Det hele fungerede super godt, og der smager faktisk som om, at kagerne er sødet med normalt raffineret sukker.

Jeg har lavet en lyn-marengs som topping, for at holde kalorieniveauet endnu mere nede. Men jeg er sikker på, at de også er gode med en glasur af flødeost og ‘Florsød’.
En lyn-marengs er nem at lave, men skal laves LIGE inden den skal bruges. Den må ikke stå efter den er blevet pisket, da den så bliver meget luftig og svær at arbejde med.
Derfor skal du være lynhurtigt 🙂

Sunde gulerodsmuffins uden sukker er perfekte, at servere for gæster til kaffen eller som dessert. Jeg tør væde på, at dine gæster ikke tænker over, at det er et sundere alternativ.

Kunne du tænke sig flere opskrifter på sundere alternativer synes jeg også du skal prøve mine opskrifter på sund banankage med blåbær og skyr og sund chokolademousse med avocado.