Sund chokolademousse med avocado er et utroligt godt bud på en sundere chokolademousse. Den er let, smagfuld og smager utroligt godt.

Man kan efterhånden se, at jeg er ret glad for avocado #avoislife, og man kan nok godt kalde det min yndlingsspise. Denne chokolademousse er dog lidt en anden måde at bruge avocado på. Selvom det måske lyder mærkeligt at komme avocado i en dessert, så smager denne mousse fantastisk. Avocadoen gør den lækker og cremet, men kakaoen gør at man ikke rigtig kan smage avocadoen. Egentlig synes jeg bare, at i skal prøve at lave den, i kommer ikke til at fortryde det. Og den er MEGET nem! Alle ingredienserne skal blot kommes i blenderen, og så skal det hele blendes.

Hvis du står og mangler en dessert til din næste middag, så er denne et godt bud. Den er hurtig lavet, og falder i de flestes smag trods avocadoen. Du kan også prøve at servere den for dine børn. Du behøves ikke nødvendigvis at sige, at det er et sund chokolademousse med avocado – det er de færreste der gætter det uden at vide det ;-).

Hvis du er til sundere alternativer, så skal du også prøve min opskrift på en sund kage uden mel og sukker.

Husk at følge med inde på min instagramprofil ved navn Isabellavlk.