Billeder som ikke blev som jeg havde forventet #1

Hej Foodies ★

I dag til endnu et anderledes indlæg. Jeg har nemlig besluttet mig for at jeg vil dele en bunke dårlige billeder af mig selv, nogen vil måske tænke hvorfor? Fordi det er sjovt og lidt selvironi aldrig skader.

Jeg tror vi alle nogle gange står i situationer, hvor vi har en eller anden vildt god idé til et billede. Men det er dog ikke altid billedet bliver som man havde forestillet sig. Jeg har samlet en bunke eksempler på netop det.

Jeg håber i finder det underholdende.

Lukkede øjne er en af mine spidskompetencer, det sker faktisk på størstedelen af mine billeder. Om det er grundet søvnmangel ved jeg ikke, men jeg kan i hvert fald ikke undgå det.

Mine madbilleder fungerer heller ikke altid første gang. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke forstår, at jeg først skal trykke på knappen når jeg holder telefonen stille.
Udover at have lukkede øjne er jeg også rigtig dygtig til at se misfornøjet ud. Billederne taler vidst for sig selv.
Jeg forestiller mig aldrig at der skal være hænder på mine madbilleder, og slet ikke peace-tegn. Så dette er et lille hint til dem jeg spiser med, please hold nallerne væk mens jeg tager billeder.
Tarvelige forsøg på kæreste billeder har jeg også et par stykker af.
Hvis der er billeder som kræver mange forsøg, så er det bikinibilleder. Især på et badedyr.
De sidste tre billeder har ikke så meget til fælles, men jeg synes de er sjove. De viser blandt andet min evne til at tage selfies, der er en god grund til at jeg sjælendt gør det. Udover det er der også et eksempel på mig der prøver at få taget et godt billede med en flaske mousserende vin, hvor resultatet blev at jeg så mere eller mindre stiv ud på største delen af billederne, haha.Tak fordi i læste med.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *