En uge med mig

Indeholder reklame for Singleton og AntiAnti

Hej Foodies ★

I dag vil jeg dele hvad jeg har lavet af spændende ting i sidste uge. Det var en travl uge, men den har været fyldt med sjove og hyggelige ting. For at undgå at indlægget bliver for langt og beskrivende, skriver jeg ikke hver gang jeg træner eller spiser noget, haha. Men jeg både træner og spiser i løbet af sådan en uge, hvis i nu skulle være i tvivl.

Mandag:

Min mandag stod på skole og arbejde hos Mahalo. En typisk hverdag for mig.

Tirsdag:

Jeg var igen i skole tirsdag og skulle derefter hjem og have styr på diverse kampagner og billeder til samarbejder jeg har gang i.

Onsdag:

Jeg stod meget tidligt op onsdag, nemlig 04.15, så jeg skulle en tur til Stockholm. Jeg har nemlig været til et super fedt event i Stockholm som var arrangeret af Diageo (stor producent af vin, øl og spiritus).

Brandet Singleton, som er et whisky brand, lancerer nemlig et nyt smagskoncept ved navn AntiAnti.

AntiAnti er et samarbejde mellem Singleton og en svensk kok ved navn Peter Bäcklund hvor målet er at tage smage, som vi ikke var så vilde med i barndommen, og nyfortolke dem.

Det fik jeg og en masse andre danske medier og influencers lov at afprøve. Vi fik serveret tre små retter og dertil lækre cocktails lavet på whisky. Her også lidt billeder fra eventet.

Det var en sjov og spændende oplevelse! Konceptet kommer til København, så hvis det lyder interessant, så kan i købe en billet og prøve det selv. Arrangementet kommer til at foregå i København d. 28/11 og billetten koster 190 kr og kan købes her https://billetto.dk/e/antianti-by-singleton-billetter-317370.

Jeg var hjemme i København igen 23.30 onsdag aften og hoppede derefter på hovedet i seng.

Torsdag:

Da jeg havde fri fra skole torsdag, valgte jeg at blive en dag mere i København. Dette var blandt andet grundet at jeg havde et møde med en ny samarbejdspartner, som i snart kommer til at høre mere om. Udover det havde jeg en aftale med to spisesteder i København.

Turen gik hjemad mod Aarhus igen kl. 17.

Fredag:

Fredag vågnede jeg desværre med en vild kvalme og utilpashed. Jeg fik dog slæbt mig i skole.

Senere på dagen kørte Asger og jeg op til min Far, hvor vi skulle være hele weekenden.

Aftenen blev brugt i sengen for mit vedkommende, da kvalmen kun var blevet værre.

Lørdag:

Lørdag vågende jeg op og havde det heldigvis en del bedre.

Jeg fik læst og ordnede andre praktiske ting og om aftenen var vi ude og spise med min familie i Aalborg. Vi var hos et sted som hed ”Nam”, utroligt lækkert! Kæmpe anbefaling herfra hvis i mangler et spisested i Aalborg, herunder er også et billede derfra.

Søndag:

Søndag stod på ren afslapning, lidt læsning og ellers bare klargøring til en ny uge.

Det har været en begivenhedsrig uge, som jeg også har kunne mærke på kroppen.

Jeg håber i har havde en god uge i sidste uge og har fået en god start på den nye.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *