En weekend med mig

Hej Foodies ★

I dag vil jeg dele et mere personligt indlæg, dog handler det stadig meget om mad (da det jo fylder en del ;-)). Jeg vil i det her indlæg vise, hvordan en normal weekend kan se ud hos mig. Jeg håber i synes at det er sjovt, at få et lille indblik i mit liv.

Fredag d. 6 april:
Efter at have afleveret en opgave, som jeg sammen med min temagruppe havde skrevet, stod den på tidlig weekend fredag kl. 11. Det fejrede jeg med at tage ned og træne, hente frugtkasse, lave squashpizza til frokost og tage nogle selfies. Sikke et liv, i know.

Senere fredag kom min søde kæreste og vi(jeg) lavede veggie bowls og tog billeder af dem.
Efter aftensmad spiste vi bland selv slik og ananas og så x-faktor finale.
Lørdag d. 7 april:
Morgenen startede med den helt store omgang friskpresset juice og bananpandekager. Haps!
Herefter drak jeg iskaffe med en veninde, desværre er der ingen billeder som beviser det, men det skete faktisk haha.

Om aftenen fik min dejlige roomie Ida(se billede) og jeg to søde veninder på besøg og vi spiste hjemmelavet pizza og drak en masse vin.

Søndag d. 8 april:
Søndag sov jeg længe og lavede derefter lækker brunch med Ida. Efter brunch gik vi en tur i skoven, og nød det gode vejr. Min søndag sluttede med en vagt på mit arbejde, nede på Mahalo i Aarhus, hvor jeg langede poke bowls over disken.
Knus og go’ madkarma ★
Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *