Et af Aarhus mest klassiske og bedste brunchsteder

Hej Foodies

Nu til et andet type indlæg end bare opskriftsindlæg! Nemlig en anbefaling til et lækkert og meget klassisk brunchsted i Aarhus. Nemlig Café Faust.

Café Faust er en café som ligger i midten af Aarhus C nede ved åen. Caféen har ligget der lige siden jeg kan huske (Jeg er opvokset lidt udenfor Aarhus), og jeg har været der mange gange. Dog havde jeg til for et par dage siden, ikke smagt deres fornyede brunch. Det har jeg så nu og jeg er yderst tilfreds.

Jeg var for et par dage siden med min søde blogger-veninde Ditte nede og få serveret en lækker omgang brunch. Café Faust har to forskellige anretninger som man kan se på billederne. De har navnene ‘Den ene’ (Nederst) og ‘Den anden’ (Øverst), og smager begge to skønt.
Som bonus havde de også min yndlings te ‘Fuldmåne’ fra Chaplon dernede, så jeg var meget glad! (Den kan også varmt anbefales)
Alt i alt en god (og lækker) oplevelse, i hyggelige lokaler og med rigtig god service.

Så hvis man er til en klassisk brunch, som indeholder alt en brunch skal indeholde, skal man stikke hovedet ned forbi Café Faust.

Varm anbefaling herfra og tak til Café Faust for servere lækkert mad.

Knus og go’ madkarma ★
Isabella

Lavet i samarbejde med Café Faust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *