Food guide Aarhus #1

Hej foodies ★

Der har været lidt stille på bloggen de seneste uger, dette er blandt andet grundet eksamen. Men den er overstået nu og jeg har sommerferie, jubi.

I dag vil jeg dele 6 af mine yndlings spisesteder i Aarhus C. Jeg elsker at spise ude og jeg tror efterhånden at jeg har prøvet de fleste steder i Aarhus, derfor tænkte jeg at det var på tide at give nogle gode råd til Jer.

1. Café Glad

Jeg er efterhånden nået frem til at mit yndlingssted at få brunch er Café Glad, det er simpelthen bare så lækkert. Og udover at være lækkert er deres mad også 95 % økologisk.

2. Pho C&P

Hvis du er til vietnamesisk mad så skal du prøve Pho C&P! Det er suverænt det bedste vietnamesiske mad jeg har fået i Aarhus og så er det billigt. Prøv deres “Bun” eller “Friske sommerruller”.

3. A + Siam Sushi

Jeg elsker sushi! Især når det er all you can eat, jeg kan nemlig spise virkelig meget sushi. A + Siam Sushi har virkelig lækkert sushi og kører all you can eat konceptet, what’s not to like.

4. NO16

Hvis du skal ud og spise og gerne vil forkæles lidt mere end normalt, så prøv NO16. Her kan du få en virkelig lækker 4-retters menu, med snacks inden og vin og øl ad libitum for 499 kr. Udover det hører der også kaffe og the med til efter maden. Det kan varmt anbefales!

5. Mahalo

Mahalo er udover at være min arbejdsplads også et af Aarhus bedste take-away steder (hvis ikke det bedste ;-)). Her kan du få lækre poke bowls med massere af smag og lækre råvarer. Poke bowls er hawaiansk og smager fantastisk. Og så har de selvfølgelig også det bedste personale i byen!

6. Greenilicious

Hvad skulle en food guide hos mig være uden lidt snak om avocado? Greenilicious har Aarhus bedste avocadomad som hedder avocado crush. Prøv den!

Jeg tænker at fremhæve flere lækre spisesteder i Aarhus i fremtiden, der findes nemlig rigtig mange!

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *