Min fødselsdagsbrunch: Pynt af kager

Hej Foodies ★

I dag vil jeg dele en video fra min fødselsdagsbrunch. Jeg bliver 23 år gammel i dag, og lavede derfor en lækker brunch igår, til mine søde veninder, som kom og fejrede mig.

I videoen viser jeg blandt andet hvordan jeg pynter mine kager med lækre produkter sponsoreret af Bagetid.dk. Hvis i står og skal holde fødselsdag eller bare skal lave en flot kage, vil jeg anbefale jer at tjekke Bagetid.dk ud, de har ALT til at lave flotte kager og andet godt. Jeg har til mine kager brugt spiseligt guld , en hjerteformet bageform , hvid chokolade perler og farvet marcipan, alt fra denne hjemmeside.

Udover pyntning af kager, viser jeg også små klip fra resten af brunchen.

Jeg håber at i har lyst til at se med! Videoen kan findes her .

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *