Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Æggekage med kylling og grøntsager

Æggekage med kylling og grøntsager

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling.

Æggekage med kylling og grøntsager er en sund og lækker ret som kan spises til brunch/morgenmad eller som en let aftensmad.
Æggekage er så nem at lave, og kan laves på MANGE forskellige måder. Denne er lavet med kylling, champignon, spinat og hytteost. Jeg lavede den i små pander, som ville være perfekte til en brunch, men man kan også bruge en normal størrelse pande. Det gode ved æggekage er, at det kan spises til alle måltider – både som morgenmad, frokost og til aftensmad.
Æggekagen er sund og kan spises med god samvittighed. Undlad evt. revet ost hvis den skal være endnu sundere.

Jeg har selvfølgelig benyttet Frijsenborg Herregårdkylling, som jeg jo altid gør. Meeen det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse for de af Jer, som har benyttet sig af mine opskrifter før.

Jeg håber ellers at i har haft en dejlig februar måned indtil nu. Er jeg den eneste som synes at disse kolde måneder, er en smule svære at trække sig igennem? Jeg kunne i hvert fald godt snart trænge til noget solskin.
Husk som altid at følge med inde på min Instagram profil ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og lidt glimt fra min hverdag.

Prøv også: Toast med kylling og ost

Ingredienser

  • 1 kyllingebryst (ca. 200 g) – Frijsenborg Herregårdskylling
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 200 g champignon
  • 1/2 skalotteløg
  • 4 æg
  • 1/2 dl mælk
  • 120 g hytteost
  • 1 håndfuld revet ost (ca. 125 g)
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingebrystet i en gryde i ca. 20 min. Træk herefter kødet fra hinanden, med to gafler.
  2. Tænd ovnen på 180 grader.
  3. Snit skalotteløg og skær champignon ud i skiver. Skyld spinaten.
  4. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Kom herefter hytteost og revet ost i. Til sidst kommes salt og peber i og det hele røres grundigt rundt.
  5. Steg skalotteløg af på panden i lidt olie. Kom derefter svampe og spinat på panden. Lad det hele stege i 2 min. Fordel herefter kyllingen i panden og hæld til sidst ægge-blandingen udover. Skru ned for varmen og lad panden stå i 5-6 min. Kom herefter panden i ovnen og lad æggekagen bage indtil den er fast. Det tager omkring 10 min.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2-3 pers. (1 stor pande/2 små pander)
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.