Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling
Sprød rugbrød med hjemmelavet kyllingesalat er perfekt som snack eller som en del af et tag-selv-bord.
Jeg lavede disse små ”hapsere” til en brunch, og de blev taget rigtig godt imod. Så hvis i står og mangler lidt inspiration til noget anderledes til et tag-selv-bord, er disse super lækre og sundere end noget af det, man ellers plejer at servere. Kyllingesalaten er lavet på revet kylling, rapsolie med rosmarin, soltørrede tomater, hytteost, salt og peber. Yderligere er de små madder toppet med frisk tomat og purløg. Bunden består af sprød rugbrød. Kyllingesalaten kan også bruges som pålæg, på en ganske almindelig rugbrød.
Sprød rugbrød med hjemmelavet kyllingesalat er nem, at lave og kan være færdig og klar til servering på kort tid. Så tøv ikke med, at afprøve opskriften, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det.
Igen er opskriften udviklet i samarbejde med De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling. Tjek dem ud, de har super mange lækre produkter og skønt kylling.
Hvis du elsker kyllingesalat bør du også prøve min opskrift på, kyllingesalat med tomat og smøreost. Den er lidt “federe” end ovenstående opskrift, grundet at den er lavet med smøreost fremfor hytteost.