Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Asiatisk salat med kylling og risnudler

Asiatisk salat med kylling og risnudler

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk salat med kylling og nudler er en sund og frisk salat fuld af smag. Den serveres med den lækreste peanut-dressing. Prøv den!

Først og fremmest, GODT NYTÅR! Jeg håber at i alle kom godt ind i det nye år.
Jeg er gået i køkkenet igen og har lavet endnu en asiatisk opskrift.
Julemaden har sat sine spor og jeg synes personligt, at jeg trænger til alt andet end traditionelt dansk mad. Derfor tænkte jeg at det var helt perfekt med en let salat med asiatiske smage.

Den er lavet med en masse skønne grøntsager, risnudler og lækker Frijsenborg Herregårdskylling. Yderligere skal den serveres med en peanut-dressing lavet på peanutbutter, limesaft, soyasauce og vand. Mmmh, peanut-dressinger er virkelig en favorit herhjemme.

Salaten er super nem at lave, og fungerer også rigtig godt i madpakken. Hverdagen er for de fleste startet igen, og der er for mange ikke tid til for mange timer i køkkenet. Derfor er det skønt med sunde og nemme retter, som giver en god start på det nye år.

Jeg håber at i har lyst til, at afprøve min opskrift på asiatisk salat med kylling og nudler, i jeres eget køkken. Husk som altid at følge med på min Instagram profil, den hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og glimt får min hverdag.

Prøv også: Asiatisk salat med avocado og mango

Ingredienser

Salat
  • 4 x kylling overlår – Frijsenborg Herregårdskylling
  • 1/4 rødkål
  • 1 avocado
  • 1/2 mango
  • 2 gulerødder
  • 1/2 agurk
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 80 g risnudler
  • 1 chili (Undlad hvis du ikke er til stærk mad)
  • 1 lime
  • Peanuts
  • Sesamfrø
  • Koriander
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Dressing
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. soyasauce
  • Saften fra 1/2 lime
  • 6 spsk. vand (Evt. mere hvis konsistensen ikke er flydende nok)

Fremgangsmåde

  1. Kom kyllingen i et fad og hæld lidt olie henover. Drys herefter med salt og peber. Kyllingen bages i ovnen i ca. 35-40 min. ved 180 grader. Når kyllingen er færdig og er kølet af, rives kødet fra benene.
  2. Kog vand i en elkedel og hæld det udover dine risnudler. Risnudlerne er klar når der er tilpas bløde. Lad dem køle af inden de vendes i salaten.
  3. Skær rødkål, agurk, gulerødder, mango og avocado i mundrette stykker. Skyld bønnespirerne grundigt. Bland risnudlerne med alle grøntsagerne.
  4. Bland peanutbutter, soyasauce, limesaft og vand grundigt sammen til en dressing.
  5. Top salaten med det revede kylling og hak chilien ud i små stykker og drys det henover. Salaten toppes med sesamfrø, peanuts og koriander.
  6. Servér salaten med peanut-dressingen.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 4.3 / 5. Antal anmeldelser: 3

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 pers.
Rating:
4.3
(3)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.