Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk salat med kylling og nudler er en sund og frisk salat fuld af smag. Den serveres med den lækreste peanut-dressing. Prøv den!

Først og fremmest, GODT NYTÅR! Jeg håber at i alle kom godt ind i det nye år.
Jeg er gået i køkkenet igen og har lavet endnu en asiatisk opskrift.
Julemaden har sat sine spor og jeg synes personligt, at jeg trænger til alt andet end traditionelt dansk mad. Derfor tænkte jeg at det var helt perfekt med en let salat med asiatiske smage.

Den er lavet med en masse skønne grøntsager, risnudler og lækker Frijsenborg Herregårdskylling. Yderligere skal den serveres med en peanut-dressing lavet på peanutbutter, limesaft, soyasauce og vand. Mmmh, peanut-dressinger er virkelig en favorit herhjemme.

Salaten er super nem at lave, og fungerer også rigtig godt i madpakken. Hverdagen er for de fleste startet igen, og der er for mange ikke tid til for mange timer i køkkenet. Derfor er det skønt med sunde og nemme retter, som giver en god start på det nye år.

Jeg håber at i har lyst til, at afprøve min opskrift på asiatisk salat med kylling og nudler, i jeres eget køkken. Husk som altid at følge med på min Instagram profil, den hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og glimt får min hverdag.

Prøv også: Asiatisk salat med avocado og mango