Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Aubergine sliders med pulled chicken

Aubergine sliders med pulled chicken

Aubergine sliders med pulled chicken er små sunde hapsere, som passer perfekt til en tapas anretning.

Sliders er lækkert! De kan laves på mange forskellige måder, med lige præcis det fyld man synes smager godt. I dag vil jeg dele en opskrift på aubergine sliders med pulled chicken.

Jeg elsker at lave spændende retter til et tapasbord, som skiller sig lidt ud fra det man normalt serverer. Det gør disse sliders bestemt. Og udover at være lækre, er de også rigtig flotte at se på. De er altså perfekte til tapas, hvor du med garanti imponerer dine gæster.

Jeg har udover pulled chicken, også fyldt dem med tomat, avocado, rucola og sukkerfri chili sauce fra Easis. Men de kan fyldes med lige præcis det du selv ønsker. OG så er de oveni købet et sund alternativ til en normal burger.

Pulled chicken er en af de lækreste måder at tilberede kylling på, hvis du spørger mig. Kyllingen bliver saftig og god til at suge smag til sig.

Hvis du vil leder efter flere ting, som passer godt til et tapasbord, så prøv også mine grissini med rød pesto.

Husk, som altid, at følge med hos mig på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.

Ingredienser

  • 1 stor aubergine
  • 450 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 3 spsk. Easis barbecue sauce
  • Salt (Efter behov)
  • Peber (Efter behov)
  • Paprika (Efter behov)
  • Olivenolie
  • En stor håndfuld rucola
  • 2 avocadoer
  • 3 mellemstore tomater
  • Easis chili sauce/ barbecue sauce (Til at komme indeni sliders)
  • Små træpinde/spyd til at stikke igennem sliders

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge kyllingen i 20-25 min. De skal koges indtil de ikke længere er rå indeni. Imens kyllingen koger, skæres auberginen i skiver (1 cm) og de dryppes med olivenolie og krydres med salt. Aubergineskiverne skal bages i ca. 20 min. ved 180 grader.
  2. Hak nu løg og hvidløg. Herefter rives den kogte kyllingen fra hinanden (se evt. video her). Løget og hvidløget svitses nu af på en pande (med olie) og herefter kommes kyllingen på panden.
  3. Tilsæt så salt, paprika, peber og barbecue sauce. Kyllingen skal steges i ca. 10 min.
  4. Nu skæres tomat og avocado ud i skiver. Rucolaen skylles og du er nu klar til at samle dine sliders.
  5. Brug to skiver aubergine til hver slider, som skal fungere som bolle. Smør begge aubergineskiver med enten chili eller barbecue sauce. Fyld med tomat, avocado, kylling og rucola. Til sidst stikkes små træpinde igennem, så fyldet bliver indeni slideren. Se evt. min video hvor jeg viser samlingen step by step.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 1

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
5
(1)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.