Spar 1153 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Bagte auberginer med kylling og granatæble

Bagte auberginer med kylling og granatæble

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Bagte auberginer med kylling og granatæble er en super lækker og smagfuld ret. De er sunde og forholdsvist simple at lave.

Endnu engang har jeg lavet en opskrift med aubergine. Men det er altså også bare en virkelig lækker grøntsag, hvis den er tilberedt korrekt.

Denne gang har jeg bagt auberginerne og fyldt dem med kylling, tomat, løg, fetaost, basilikum og granatæblekerner. Jeg synes personligt, at det er en utrolig lækker kombination.

Et vigtigt tip er, at huske at bruge godt med olie, når auberginerne pensles. Hvis der ikke bruges nok olie, kan auberginen få en ærgerlig konsistens og det vil vi jo helst ikke ud i. Så spar ikke for meget på olien.

Bagte auberginer med kylling og granatæble er et lækkert og sundt måltid med både grønt og protein. Servér dem evt. med tzatziki og fladbrød. Så er jeg sikker på, at dine gæster bliver meget glade.

Endnu engang er opskriften lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling. Som jo efterhånden er blevet en fast rutine for mig.

Hvis du er mere til et vegetarisk alternativ til disse auberginer, synes jeg du skal prøve min opskrift på bagte auberginer med granatæble og fetaost. De er også super gode, og passer perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst– Frijsenborg Herregårdskylling
  • 2 auberginer
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 1 frisk tomat
  • ½ granatæble
  • En håndfuld fetaost
  • Frisk basilikum
  • Rapsolie med rosmarin – De 5 Gaarde
  • Salt
  • Peber
  • Paprika

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  2. Kog kyllingebrysterne i ca. 30 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  3. Udhul auberginerne med en ske, og hak kødet i fine stykker.
  4. Pensel de udhulede auberginer med rapsolie, drys dem med salt og peber, og bag dem i ovnen i ca. 30 min.
  5. Hak hvidløg, løg og tomat i fine stykker.
  6. Steg hvidløg, løg, salt, peber og paprika i lidt olie på en pande. Kom herefter kødet fra auberginen i panden og lad det hele stege i 3 min. Til sidst kommes kyllingen og tomat i samme pande. Steg det hele i 2 min.
  7. Tag auberginerne ud af ovnen og fyld dem med kyllingefyldet fra panden. Kom igen auberginerne med fyld i ovnen, og giv dem 10 min. mere.
  8. Top dem med granatæblekerner, fetaost og frisk basilikum.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 halve auberginer med fyld
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1153 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.