Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Bagte auberginer med kylling og granatæble er en super lækker og smagfuld ret. De er sunde og forholdsvist simple at lave.

Endnu engang har jeg lavet en opskrift med aubergine. Men det er altså også bare en virkelig lækker grøntsag, hvis den er tilberedt korrekt.

Denne gang har jeg bagt auberginerne og fyldt dem med kylling, tomat, løg, fetaost, basilikum og granatæblekerner. Jeg synes personligt, at det er en utrolig lækker kombination.

Et vigtigt tip er, at huske at bruge godt med olie, når auberginerne pensles. Hvis der ikke bruges nok olie, kan auberginen få en ærgerlig konsistens og det vil vi jo helst ikke ud i. Så spar ikke for meget på olien.

Bagte auberginer med kylling og granatæble er et lækkert og sundt måltid med både grønt og protein. Servér dem evt. med tzatziki og fladbrød. Så er jeg sikker på, at dine gæster bliver meget glade.

Endnu engang er opskriften lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling. Som jo efterhånden er blevet en fast rutine for mig.

Hvis du er mere til et vegetarisk alternativ til disse auberginer, synes jeg du skal prøve min opskrift på bagte auberginer med granatæble og fetaost. De er også super gode, og passer perfekt som tilbehør til aftensmaden.