Buddha bowl med sød kartoffel og quinoa er en smagfuld omgang. Den er fyldt med diverse grøntsager og humus, og holder det mæt hele dagen.

Buddha bowls kan laves på 1000 forskellige måder, med alverdens lækre ingredienser. Jeg har før postet en opskrift på en buddha bowl, men denne opskrift er med nogle andre ingredienser. En buddha bowl er en forholdsvis nem og en rigtig sund aftensmad og du kan nærmest komme alle slags grøntsager og frugt i dem. Det er en super lækker måde, at lave et vegetarisk måltid hvor man slet ikke tænker over, at der ikke er kød tilstede. Den kan også laves vegansk, hvis du undlader fetaost.

Denne buddha bowl med sød kartoffel og quinoa er super sund og fyldt med en masse gode næringsstoffer. Den kan altså spises med god samvittighed.

Denne gang er der udover sød kartoffel og quinoa også tomater, squash, blandet salat, fetaost og humus i. Dertil har jeg lavet en syrlig dressing med bl.a. limesaft.

Hvis du leder efter flere opskrifter på buddha bowls, skal du også prøve min opskrift på en buddha bowl med quinoa, græskar og grønt. Den minder en smule om, men der er brugt lidt andre råvarer.

Prøv den, din mave skal nok blive glad.

Husk og følg med på min Instagram ‘Isabellavlk‘.