Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingelår med sesam og hjemmelavet dressing er en lækker og smagfuld aftensmad. Retten er godt egnet til både børn og voksne.

Jeg ELSKER kyllingelår, og jeg er vidst ikke den eneste. Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise Jer en super lækker måde at tilberede dem på. Disse kyllingelår er fulde af smag og sesamfrøene giver crunch til den saftige kylling. Man kan nærmest lave alt som tilbehør, et forslag kunne være en lækker tomatsalat og sweet potato fries som på billedet. Udover at være super lækker, er kyllingelår med sesam og hjemmelavet dressing også super nemt at lave. Derfor egner de sig godt til en travl hverdag, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

Jeg har i samarbejde med De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling lavet en lækker opskrift med deres kylling og andre produkter. Hos De 5 Gaarde har de stor fokus på dyrenes velfærd og det vil jeg meget gerne være med til at støtte op om. Kyllingen kan købes i alle COOP’s butikker og deres specialprodukter kan købes i diverse specialbutikker over hele landet. Besøg De 5 Gaarde, for at læse mere.

Jeg håber at i har lyst til at prøve opskriften af, den er super nem!

Prøv også: Kyllingelår marineret i soyasauce