Mexicansk kyllingeburger med avocado og salsa er en utrolig lækker og smagfuld burger. Den er nem at lave, og er perfekt til en aften i weekenden.

Jeg ELSKER burger, i alle afarter og de skal helst være så greasy som muligt. Yderligere elsker jeg også mexicansk mad. Derfor tænkte jeg, at jeg ville kombinere disse ting i en opskrift. Det gode ved mexicansk mad er, at avocado altid passer godt ind. Dem som kender mig, ved også at jeg knuselsker avocado. Det er og bliver altså bare en af mine favorit ting.

Igen er kyllingfarsen fra Frijsenborg Herregårdskylling, i bedste kvalitet som altid. Som før nævnt, kan Frijsenborg Herregårdskylling købes i alle COOP’s butikker.

Servér en mexicansk kyllingeburger med avocado og salsa med fritter. Jeg lavede sweet potato fries, som altid er en god idé. Hertil skal der også gerne være en mayo. Så har man det helt perfekte måltid.

Hvis i kunne li’ denne opskrift, så prøv også min opskrift på mexicansk kyllingeburger med hjemmelavet salsa. Den er lavet med pulled chicken, i stedet for kyllingefars. Begge dele er lækkert, så man kan jo vælge hvad man bedst kan li’. Eller prøve begge to.

Jeg håber i har lyst til at prøve opskriften af!

Hav en dejlig søndag 🙂