Nemme og klassiske pandekager er altså bare altid et hit herhjemme. De helt traditionelle danske pandekager, kan altså bare noget og minder mig i den grad om, da jeg så Rasmus Klump som lille. Faktisk minder de mig i det hele taget, bare om min barndom. Vi blev SÅ glade når vi skulle have pandekager.

Jeg elsker at fylde dem med banan, citronsaft og sukker. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det smager SÅ godt. Prøv det! Men ellers kan de også fylde med alverdens andre ting som nutella, syltetøj, sirup, flormelis, bær osv. Man går heller aldrig galt i byen med en pandekage fyldt med nutella og banan.

Denne opskrift er super nem og smager lige som en pandekage skal. De er bløde, svampede og tynde med smag af vanilje. Mmmh. Så gå du hellere i gang med at lave en bunke til dig selv og dem du har kær, de skaber meget glæde. Nemme og klassiske pandekager er altså bare aldrig en dårlig idé.

Hvis du leder efter et sundere alternativ til de her nemme og klassiske pandekager, så prøv mine sunde bananpandekager. De er også virkelig lækre, og er perfekte som en lækker morgenmad.

Jeg håber du blev inspireret til, at lave pandekager – det gjorde jeg.