Salat med bagte rodfrugter er det perfekte tilbehør til enhver ret.

Vinteren er i fuld gang og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele en opskrift på en lun og lækker salat. Jeg elsker bagte rodfrugter, de smager SÅ godt.

Salaten består af bagte rødbeder, gulerødder og pastinakker. De bagte rodfrugter er toppet med en syrlig dressing, fetaost og granatæblekerner. Det er den perfekte kombination af sødme, syrer og salt.

Udover at en salat med bagte rodfrugter smager skønt, er den også en rigtig mættende salat. Det kan derfor være et alternativ til ris og pasta, hvis man gerne vil undgå det. Jeg synes personligt selv, at den er super lækker at servere med fisk, kylling eller kød. Så har du et mættende måltid.

Salaten er nem at lave, og rodfrugterne skal egentlig bare passe sig selv i ovnen. Her kan man passende i mens lave dressingen og andet mad som skal tilberedes.

Salaten smager også godt dagen efter og kan også bruges til madpakken. Hvis den skal bruges til madpakken, kan det være en god idé, at holde en smule igen med hvidløget. Så bliver dine kollegaer nok glade. 😉

Hvis du leder efter flere lækre og mættende salater, skal du også prøve mine opskrifter på salat med aubgergine, tomat og fetaost og salat med speltkerner, tomat og fetaost.

Husk som altid, at følge med inde på min instagramprofil ved navn ‘Isabellavlk‘.