Smoothie bowls giver den bedste start på dagen. De er friske, søde og mættende hvis de er lavet rigtigt. Denne opskrift er lavet med både proteinpulver, hørfrøolie og banan som er med til, at give mæthedsfornemmelse. Jeg ved personligt ikke noget værre end at spise en morgenmad, som ikke holder mig mæt indtil frokost. Så kommer jeg altid til at snacke unødvendigt. Udover det gør proteinpulveret og hørfrøolien også at din smoothie bowl bliver rigtig cremet og lækker. Hørfrøolie kan købes i diverse helsekostbutikker. Jeg bruger en proteinpulver uden smag, som også er købt i en helsekostbutik. Dog kan du bruge hvilken som helst proteinpulver.

De af Jer som følger mig på Instagram ved nok, at jeg ret ofte spiser en smoothie bowl til morgenmad. Det gode ved en smoothie bowl er også at man kan bruge alverdens frosne frugter, grønt og bær i dem. Så hvis du f.eks. elsker mango og banan kan du baserer din bowl på det. Du kan også finde min opskrift på en grøn smoothie bowl her på bloggen.

Noget andet jeg elsker ved smoothie bowls er, at du kan toppe med alle dine favoritting. Mine favoritting er en crunchy granola, friske bær, kokosflager, hampefrø, frysetørrede bær og peanutbutter. Men du kan altså bruge lige netop det du selv har lyst til, eller lige har i dit køkken. Derfor bliver to smoothie bowls sjælendt ens.

Jeg håber at du fik lyst til at afprøve min opskrift og får gang i blenderen hjemme i dit køkken.

Prøv også: Sund chokolade grød