Sund squash pizza er et super fint alternativ til en normal pizza.

Jeg elsker pizza! I alle afarter, både sunde og usunde. En normal italiensk pizza er en rigtig god opfindelse, men desværre ikke en så sund opfindelse. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville dele en sundere version med Jer.

Så hvis du elsker pizza lige så meget som mig, og godt kunne tænkte sig et sundere alternativ, er disse squash pizzaer et godt bud.
Jeg indrømmer, at det ikke er helt det samme som en normal pizza. Dog er de lækre på deres helt egen måde, og har nogle af de samme smage som en normal pizza har. Så jeg har valgt at kalde det en pizza alligevel.

Sund squash pizza kan laves med forskelligt fyld, denne opskrift er med tomatsauce, serranoskinke og hytteost. Men du kan også bruge forskellige grøntsager eller f.eks. kylling som fyld. Jeg har en opskrift på sund squash pizza med kylling liggende på bloggen allerede, hop ind og tjek den ud hvis det kunne have interesse.

Udover alt dette er de meget nemme og hurtige at lave, på en travl hverdagsaften. Hop evt. ind på min Instagram profil, hvis du vil se en step by step guide til at lave dem.