Sunde bananmuffins uden mel og sukker er en af mine absolut favorit opskrifter. De bliver simpelthen bare så svampede og lækre når man bruger banan. Banan er i mit hoved en af de bedste frugter der findes, da de kan bruges til så mange ting. Banankage, bananvafler, bananvafler, bananbrød og jeg kunne blive ved.

Sunde bananmuffins uden mel og sukker, kan spise med godt samvittighed. De er lavet på gode ting, som giver en masse energi til dagen. De er uden mel, fedtstof og ingen raffineret sukker (udover den smule der findes i meget mørk chokolade). De er perfekte som et mellemmåltid, specielt hvis den søde tand trænger sig på.

Udover at være gode til et mellemmåltid, er de også gode til madpakken og de holder sig svampede og lækre meget længe pga. bananerne (yay). De kan også sagtens fryses ned og tages op ved behov uden at blive kedelige.
Udover alt dette er de suverænt nemme og hurtige at lave. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at prøve denne opskrift.

Prøv også mine dadelkugler med kakao og peanuts og sunde cookies med chokolade. De er også super gode, hvis du sætter pris på et sundere alternativ.

Husk at følge med inde på min instagramprofil, der opdatere jeg på daglig bases. Min instagramprofil hedder Isabellavlk.