Sunde bananvafler med kakao er en favorit hjemme hos mig, når jeg har god tid om morgenen. De smager syndigt, men er fyldt med gode sager og du kan altså spise dem med god samvittighed. Disse sunde bananvafler med kakao, er perfekte til dig som elsker chokolade.

Vaflerne smager som om de er fyldt med sukker, smør og andet kalorieholdigt stads, men vidunderligt nok er der ingen af delene i. Hovedingredienserne er banan og æg, dvs. der altså ikke er noget mel, smør eller raffineret sukker i. Faktisk synes jeg, at bananvafler er bedre end normale “usunde” vafler.

Hvis man ikke har proteinpulver liggende, eller ikke kan lide at bruge det i sin madlavning, kan dette sagtens undlades eller erstattes med lidt havregryn.

Bananvaflerne kan toppes med lige præcis det du bedst kan li’. Dette er blot et bud på hvad man kan gøre. Jeg elsker at toppe mine vafler med friske bær og sukkerfri sirup. I min optik kan de bedste sukkerfrie sirupper findes hos Bodylab, som har et kæmpe udvalg. De hedder “Zero Topping” og min favorit er den med smag af saltet karamel. MUMS!

Prøv dem, du kommer ikke til at fortryde det!

Hvis du ikke er til kakao, har jeg også en opskrift på sunde bananvafler uden.