Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Sunde spinatpandekager med kylling, er en super lækker opskrift. Pandekagerne er saftige, lækre og smagfulde og kan fyldes med alt det du bedst kan li’.

Disse spinatpandekager er helt fantastiske og kan fyldes med alverdens lækre ting. De er nemme, at lave og super sunde. Jeg har valgt, at fylde dem med pulled chicken, grønt og hytteost. Det er det perfekte bud på en sund og nærende frokost. Yderligere er det en super god måde, at få spinat på.

Sunde spinatpandekager med kylling er også gode til børn, da man som sådan ikke smager spinaten så meget. Så kan man jo bare fortælle dem, at de skal have seje grønne pandekager – uden at nævne indholdet af spinat. Jeg er sikker på, at det bliver en succes.

Endnu engang har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde. Hos Frijsenborg går de meget op i, at kyllingerne skal have det godt. De skal have god plads og frisk luft. Det er noget som jeg sætter stor pris på, og det er også en af hovedgrundene til, at jeg er meget glad for mit samarbejde med dem. Kyllingen kan købes i alle COOP’s butikker.

Prøv også: Spinatvafler med kylling