Reklame for Diablo Steel

Surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo er en fantastisk lækker pizza. Den er lavet med 3 forskellige slags ost, og er sprængfyldt med smag.

Jeg har før nævnt det, men jeg ELSKER pizza. En god tynd pizzabund, med lækkert fyld og en masse ost går man bare aldrig galt i byen med.
Denne pizza er ingen undtagelse og blev utroligt lækker.

Sæsonen siger hokkaido græskar så jeg tænkte, at det var helt oplagt, at bruge det som fyld. Yderligere er pizzaen toppet med flødeost, svampe, chorizo, frisk mozzarella, parmesanost, hvidløg og rosmarin. Man kan vidst godt kalde det en luksus pizza.

Jeg har kastet mig ud i, at bruge surdej og det blev en kæmpe succes. Dog kan man også godt bruge gær, hvis man ikke har mod på, at bruge surdej. Det er et længere projekt med surdej, men hold nu op hvor bliver resultatet godt. Bunden blev helt tynd og sprød med lækre og saftige kanter.

Jeg har udover, at bruge surdej bagt pizzaen på et bagestål fra Diablo Steel. Det fungerede SÅ godt, og jeg kommer fra nu af aldrig til, at bage mine pizzaer på normale bageplader igen. Pizzaerne bliver super sprøde og er hurtigt færdige grundet det varme bagestål.
Bagestålet kan bruges til alverdens andet bagværk, som brød og boller. Jeg vil virkelig råde jer til, at anskaffe et bagestål hvis i går op i, at lave gode pizzaer og brød. Det giver altså bare et væsentligt bedre resultat! Jeg er sikker på, at i ikke kommer til at fortryde det. Et bagestål er også et godt bud, på et julegaveønske 🙂

Alt i alt er surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo faktisk de bedste pizzaer jeg nogensinde har lavet. Så PRØV DEM!

Prøv også: Tortilla pizza med kylling og ricotta