Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Svamperisotto med squash og parmesanost

Svamperisotto med squash og parmesanost

Svamperisotto med squash og parmesanost er den perfekte ret til en aften, hvor aftensmaden godt må være lidt bedre end normalt. Eller måske til en aften hvor du får gæster.

Jeg har tidligere nævnt, at jeg elsker italiensk mad og risotto er ingen undtagelse. Jeg elsker især svamperisotto, og jeg synes også det er super lækkert at tilføje squash til en risotto.

Hvis du laver den her svamperisotto med squash og parmesanost, kan du godt forvente at få en smagsoplevelse. Den er cremet, lækker og fyldt med lækre smage fra det italienske køkken. OG! Så er risotto ikke så svært at lave.

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogle lækre sager fra Det Italienske Køkken, hvilket også er her risottorisen og olivenolien kommer fra. Deres risottoris er utrolig lækre, da du f.eks. kan få dem med tomat og basilikum som dem jeg har brugt her. Udover det har de mange andre forskellige lækre italienske specialiteter, som jeg bestemt synes i skal tjekke ud. Især hvis i elsker det italienske køkken.

Jeg håber at i blev inspireret til at afprøve min opskrift. Jeg er sikker på at i ikke vil fortryde det.

Prøv også: Bruschetta med tomat i to former

Ingredienser

  • 250 g risottoris (Fra Det Italienske Køkken med basilikum og tomat)
  • 2 pakker svampe
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 2 bouillonterninger + 5 dl. vand
  • 100 g parmesanost
  • 1 spsk. smør
  • Olivenolie (Igen en fra Det italienske køkken)
  • Salt
  • Frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg, og skær derefter svampe og squash ud.
  2. Kom lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg af. Kom så risottoris i gryden og svits dem kort af sammen med løgene.
  3. Nu skal svampene og squashen i gryden og de steges i ca. 3 min. Herefter tilsættes vand og bouillonterninger og risottoen får lov at stå og simre i ca. 15 min til risene er “al dente”, det vil sige bløde men med en anelse hårdhed tilbage.
  4. Imens risottoen koger hakkes/rives parmesanosten.
  5. Lige inden risottoen er færdig tilsættes smør, parmesanost og der smages til med salt. Servér med frisk basilikum på toppen.
  6. Som altid kan i finde opskriften, i videoform, her.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 1 / 5. Antal anmeldelser: 1

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2-3 pers.
Rating:
1
(1)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.