Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling
Sunde æggemuffins med kylling er perfekte til en snack eller som en del af madpakken. Der er fyldt med protein og giver god energi til dagen.
Nu til en opskrift, som passer godt til madpakken eller som en snack i løbet af dagen. Jeg har længe tænkt, at jeg snart skulle dele flere opskrifter, som kan bruges til madpakken. Madpakker kan nemt blive ret kedelige og ensformige, grundet mangel på tid. Derfor er det super smart, at kunne forberede nogle lækre retter, som kan smides i fryseren og tages op til madpakker når der er brug for det.
Disse sunde æggemuffins med kylling er lavet lige præcis til det formål. De er super nemme at lave, og du kan roligt lave en stor portion, som du så kan gemme til travle hverdage.
Mine æggemuffins er lavet af revet kylling, spinat, tomat, serranoskinke, revet ost, æg, mælk og krydderier. Altså er de fyldt med lækkerier som giver energi til dagen.
Hvis de skal laves til børn, kan spinaten godt undlades. Dog er det ikke noget, jeg synes man ligger specielt meget mærke til – og jo flere grøntsager du kan få i dine børn, jo bedre.
Igen er de lavet med skønt kylling fra De 5 Gaarde – nemlig deres Frijsenborg Herregaardskylling.
Jeg håber du blev inspireret, og har lyst til at afprøve min opskrift.
Prøv også: Laksesnurrer med dild og flødeost