Avocadomad med kylling og tomat

Avocadomad med kylling og tomat

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Avocadomad med kylling og tomat er et sundt og lækkert bud på en skøn frokost. Avocadomaden er toppet med kylling, hytteost og tomat. MUMS!

Nu til en sand favorit hjemme hos mig. Nemlig AVOCADOMADDER! Dem som kender mig godt ved, at jeg elsker alt med avocado. Derfor tænkte jeg at det var på tide med endnu en opskrift på en avocadomad.
Som nævnt er den lavet med kylling og andre gode sager. Kyllingen sørger for at avocadomaden mætter godt og så smager det bare skønt.

En avocadomad med kylling og tomat er super nemt at lave og så er det noget de fleste kan li’. Pga. corona-virus er vi alle meget hjemme og der er derfor lidt ekstra tid til, at kredse om madlavningen. Så hvorfor ikke give sig i kast med en lækker avocadomad?

Jeg har selvfølgelig benyttet lækre kyllingebryster fra Frijsenborg Herregårdskyllinger. Det er kylling uden tilsat vand, hvilket er det mest optimale. Specielt når kyllingen skal steges på panden.

Jeg håber i blev inspireret til at hoppe i køkkenet og lave en masse lækre avocadomadder. Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg snart skal have til frokost igen.

Prøv også: Avocadomad med laks

Ingredienser

  • 260 g kyllingebryst
  • 2 avocadoer
  • 2 håndfulde feldsalat
  • 4 små tomater
  • 4-6 soltørrede tomater fra glas
  • 1/2 løg
  • 4 spsk. hytteost
  • 4 skiver rugbrød
  • Saften fra 1/2 citron
  • Krydderier til kylling (Vælg det du bedst kan li’)
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kom lidt olie på en pande og steg de hele kyllingebryster på panden. Drys med det yndlingskrydderi, salt og peber. Kyllingen er færdig når kødsaften er klar. Det tager mellem 15-20 min. alt efter størrelsen på kyllingebrystet. Lad kyllingebrysterne køle af inden det skæres i skiver.
  2. Rist rugbrøddet og kom to skiver på hver tallerken. Hak friske tomater, soltørrede tomater og løg i små stykker. Skær avocadoen ud i skiver.
  3. Kom først feldsalat og så avocado på de ristede skiver rugbrød. Herefter kommes skiver af kylling på og derefter hytteost. Top maden med soltørrede tomater, friske tomater og løg. Drys med salt og peber og pres citronsaft udover dine avocadomadder.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 35 min.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021