Spar 1153 kr. på HelloFresh!

Nyd lækre måltider nemt. Brug min rabatkode!

Dadelkugler med kakao og peanuts

Dadelkugler med kakao og peanuts

Dadelkugler med kakao og peanuts er en fantastisk opfindelse. Jeg ELSKER dadler, og de kan bruges til så mange lækre ting. I kender sikkert til dadelkugler, men jeg tænkte at jeg ville dele min opskrift på dem.

Som tidligere nævnt, har jeg en sød tand og jeg elsker søde sager. Derfor er det super godt for mig, med nogle sundere alternativer til slik og kage. En enkel af disse kugler, og din trang til sukker vil forsvinde (eller måske 3). Men selvfølgelig skal de stadig spises med måde – ligesom alt andet i denne verden.

Sukkerindholdet i dadler er højt, og de er derfor ikke meget sundere end søde sager kaloriemæssigt. Men din krop har super godt af naturlige produkter, og ikke alt det stads og e-numre som findes i mange snacks. Yderligere indeholder dadler også fibre, som vi jo også har rigtig godt af. Så det er helt sikkert stadig et sundere alternativ – som du SKAL spise med god samvittighed.

Hvis du var vild med disse dadelkugler med kakao og peanuts, bør du også prøve også min opskrift på sunde cookies med chokolade og sunde bananmuffins, hvis du har interesse for sundere alternativer.

Husk at følge med hos mig inde på min instagramprofil, isabellavlk.

Ingredienser

 • 400 g dadler
 • 50 g peanuts
 • 50 g tørrede abrikoser
 • 50 g havregryn
 • 3 spsk. peanutbutter
 • 2 spsk. kakao
 • 8 spsk. vand (Tilsæt efter behov)
 • Udover dette skal de rulles i kakao, kokos eller havregryn

Fremgangsmåde

 1. Alt bortset fra vand blandes sammen i en skål. Vandet skal tilsættes lidt af gangen under blende-processen.
 2. Det hele skal altså blendes til en jævn masse, som skal kunne rulles til kugler. VIGTIGT er at tilsætte vandet lidt af gangen så du undgår at massen bliver for flydende, eller ender i den anden grøft og får din blender til at brænde sammen (Ups, er sket før).
 3. Når massen er klar rulles kuglerne runde og dyppes i kakao/havregryn/kokos. Kuglerne smager bedst efter en times tid på køl, og skal også opbevares på køl.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 30 stk.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1153 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt. Brug min rabatkode!