Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling
Græske kyllingespyd med fetaost og tomat er super nemme at lave og de smager fantastisk. Servér dem evt. med en græsk salat, tzatziki og brød.
Så blev det tid til endnu en græsk ret. Jeg har før nævnt at jeg elsker det græske køkken, men nu siger jeg det lige igen. Græsk mad minder mig helt vildt meget om sommer, sol og ferie og hvem kan ikke li’ det? Udover det så ELSKER jeg fetaost, som de jo flittigt bruger i det græske køkken.
Denne gang har jeg forsøgt mig med nogle græske kyllingespyd lavet af bl.a. hakket kylling, tomat, fetaost og frisk oregano. Jeg har selvfølgelig brugt Frijsenborg Herregårdskylling.
Disse græske kyllingespyd er perfekte til sommeren, som jo nærmer sig med hastige skridt. Til trods for at vi nok ikke kan rejse i år (grundet coronavirus), så glæder jeg mig helt vildt til denne sommer. En dansk sommer med godt vejr er altså noget af det bedste. Så lad sommeren blive fyldt med varme og solskin.
Husk som altid at følge med hos mig på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘, og det ville gøre mig utrolig glad hvis i havde lyst til at følge med. På min profil deler endnu mere inspiration til mad og lidt glimt fra mit liv.
Prøv også: Græsk kylling med kartofler