Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Græsk kylling med kartofler er en super nem og lækker ret. Retten er lavet med store mængder af citron, hvidløg og oregano som giver den skønneste smag.

Jeg ELSKER græsk mad og har fået det rigtig meget gennem min barndom. Det skyldes nok bl.a. mine græske gener. Min farmor er nemlig græker og hun laver det BEDSTE græske mad.
Derfor tænkte jeg, at det var på tide at dele en græsk opskrift mere. Denne gang en græsk opskrift lavet med Frijsenborg Herregårdskylling.
Græsk kylling med kartofler tager 10 min. at forberede og derefter skal retten bare hygge sig i ovnen. Jeg serverede en lækker og frisk græsk salat til. En opskrift som du også kan finde på bloggen.
Jeg elsker græske salater og så er det også verdens nemmeste salat at lave. Yderligere kunne jeg også forestille mig, at det ville være lækkert at servere brød med tzatziki til. Så har du altså et græsk festmåltid i min optik.

Hvis du elsker græsk mad, synes jeg også du skal prøve min opskrift på græske kyllingefrikadeller. De er også et kæmpe hit herhjemme.
Husk som altid at følge med på min instagramprofil, Isabellavlk. Det ville gøre mig rigtig glad.