Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Græske kyllingefrikadeller er virkelig lækre og smagfulde. De er lavet med tomat, spinat, fetaost og basilikum som giver den gode smag.

Jeg er normalt ikke så glad for frikadeller, men disse er fantastiske! Jeg elsker alt græsk mad, det hele har så meget smag og er lavet af lækre råvarer. Derfor tænkte jeg, at det var en god idé, at kombinere Grækenland med danske frikadeller. Jeg er helt klart mere til kyllingefars end svinefars, derfor faldt valget også på det. Generelt spise jeg bare ikke så meget svinekød.

Servér græske kyllingefrikadeller med en græsk salat, tzatziki og fladbrød. Så har du det lækreste græske måltid, som virkelig giver følelsen af at sidde på autentisk græsk restaurant på en eksotisk græsk ø. OG det kunne jeg bestemt godt bruge, i den kolde tid.

Kyllingefrikadellerne er også perfekte til madpakken og kan nemt fryses ned i små pakker. Så er det altså nemt, at lave en god madpakke, som falder i god jord ved de fleste.

Igen er opskriften lavet med Frijsenborg Herregårdskylling, som er lækker kvalitetskylling. Det kan købes i alle COOP’s supermarkeder, så husk lige at tjekke det ud.

Prøv også: Hjemmelavet naanbrød med hvidløg