Hjemmelavet naanbrød med hvidløg er simpelthen bare de lækreste madbrød. De er sprøde, saftige og har en lækker smag af hvidløg.

Du er nødt til at prøve at lave disse brød, hvis du skal lave indisk eller bare arabisk inspireret mad. De er meget bedre end dem du kan købe i supermarkedet. Jeg synes faktisk, at dem man kan købe i supermarkedet er ret kedelige, efter jeg selv er begyndt at lave dem. OG så er de virkelig nemme og hurtige at lave.

Hjemmelavet naanbrød er også super lækre, at servere dem med diverse dips. Prøv at lav dem sammen med min opskrift på haydari, det går du aldrig galt i byen med. Ellers fungerer de også rigtig godt sammen med humus og tzatziki.

Jeg har også en opskrift liggende på naanbrød med bagt kylling og grønt. Hvis du laver den opskrift, så sørg for at lave denne opskrift til 4 store naanbrød, fremfor de 6 stk. der er noteret. Hvis du bare laver dem som tilbehør, så vil jeg foreslå, at du laver 6 – så får de en passende størrelse.

Husk som altid, at følge med inde Instagram. Der opdaterer jeg oftere, og du får også lidt glimt fra min hverdag. Den hedder ‘Isabellavlk‘.