Grissini med rød pesto

Grissini med rød pesto

Grissini med rød pesto er en lækker snack og perfekt som en del af et tapasbord.

Endnu en italiensk inspireret opskrift fra mig. Denne gang er det dog bagværk, nemlig hjemmelavet grissini med rød pesto (jeg har brugt den fra Rema 1000). De er virkelig lækre og forsvandt ret hurtigt herhjemme. Jeg har lavet dem med rød pesto, men de kan snildt laves med grøn pesto eller andet lignende, hvis man er mere til det.

De er super nemme og hurtige at lave. Så jeg vil varmt anbefale at lave dem selv, hvis du står og skal bruge grissini til et tapasbord. De smager MEGET bedre end dem man kan købe i supermarkedet, som jeg ofte synes er tørre og kedelige. Denne opskrifter giver dig lidt tungere og mere mættende grissini, som fungerer mere som brød.

De er lækre og gode i sig selv, men smager også skønt med en dip til. Så lav din favorit dip, og servér dem med oliven, ost, pølse og andet godt. Jeg er sikker på du ikke vil fortryde det og at dine gæster vil blive henrykte.

Tjek også mine opskrifter ud på kyllingesalat med tomat og smøreost på sprødt flute og bruschetta med tomat i to former – de er også begge perfekte til et tapasbord.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 150 g fuldkorns hvedemel
  • 20 g gær
  • 3,5 dl lunken vand
  • 1 tsk. salt
  • ½ dl olivenolie
  • 1 glas rød pesto

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt salt og olie, og rør derefter grundigt. Kom fuldkornsmel i og rør igen. Tilsæt så hvedemel lidt af gangen, mens der røres og til sidst æltes. Lad dejen hæve i 30 min.
  2. Spred mel ud på et bord. Rul dejen ud til et stort rektangel, og smør det hele med pesto. Fold så dejen over på den lange led og luk toppen. Skær strimler ud (på den korte led) af 2,5 cm. Se gerne video her , hvis der opstår tvivl om hvordan det skal gøres.
  3. Twist strimlerne og træk dem lange.
  4. Bag dem i 15-20 min ved 180 grader, de skal gerne blive en smule gyldne.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 1

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 16 stk.
Rating:
5
(1)
Udgivet: marts 13, 2021