Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Helstegt kylling med indiske krydderier

Helstegt kylling med indiske krydderier

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Helstegt kylling med indiske krydderier er en nem og lækker måde at lave en hel kylling på. Servér den med naanbrød, hummus og en lækker salat.

Jeg elsker at tilberede hele kyllinger da det både er super nemt og resultatet nærmest altid bliver godt. Kyllingen bliver simpelthen så saftig. Det er derfor blevet tid til endnu en lækker opskrift med en hel kylling.
Jeg er gået i det indiske køkken og har lavet en opskrift med en masse skønne krydderier. Herunder bl.a. gurkemeje, kanel og spidskommen. Resultatet blev en smagfuld og saftig kylling med en masse krydderier.
Det indiske køkken er simpelthen så skønt og jeg elsker alle de krydderier de bruger.

Helstegt kylling med indiske krydderier er super nemt at lave og kyllingen skal egentlig bare passe sig selv det meste af tiden. Så selvom kyllingen tager noget tid, at lave pga. marinade og tid i ovnen, så skal du reelt kun være igang i 10 min. Så fortvivl ikke over den tidsramme der er fastsat i denne opskrift.

Jeg har selvfølgelig endnu engang benyttet en lækker Frijsenborg Herregårdskylling. Men det vidste i nok godt 

Husk som altid at følge min profil ved navn ‘Isabellavlk‘ på Instagram.

Prøv også: Helstegt kylling i ovn

Ingredienser

  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 4 fed hvidløg
  • 5 spsk. skyr
  • 1 hel kylling (1600 g) – Frijsenborg Herregårdskylling

Fremgangsmåde

  1. Bland alle krydderierne sammen med skyren. Pres hvidløgene ned i og bland det hele godt sammen.
  2. Kom kyllingen i et fad og smør den godt ind i marinaden og kom evt. marinade ind under skindet. Kom sølvpapir over kyllingen og lad den marinere i køleskabet i 2-3 timer (jo længere, jo bedre).
  3. Bag kyllingen i ovnen, i en time ved 200 grader med sølvpapir over. Tag herefter sølvpapiret af og bag kyllingen i yderligere 20-25 min. Kyllingen er færdig når kødsaften er klar. Det kan du tjekke ved at stikke et hul ind i kødet.
  4. Servér kyllingen med en salat, naanbrød og hummus.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 4.8 / 5. Antal anmeldelser: 4

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
4.8
(4)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.