Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Helstegt kylling i ovn er altså bare altid en sikker vinder, hvis man gerne vil have saftigt kylling. Det er nemt, at lave, og kyllingen skal egentlig bare passe sig selv i ovnen.

Jeg laver alt for sjælendt en hel kylling, det smager altså bare så godt. Grunden til at jeg nok ikke laver det så tit er, at jeg ofte kun laver aftensmad til mig selv eller højst 2 personer. Og så kan en hel kylling være ret meget. MEN man kan jo sagtens bruge resterne til madpakke og dagen efter.

Men når jeg så får gæster er det helt perfekt med en helstegt kylling i ovn. Jeg lavede den her kylling en aften jeg fik nogle veninder på besøg, og de var rigtig tilfredse.

Kyllingen er krydret med en masse krydderier, og så har jeg brugt citron og frisk timian.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling, så kylling i bedste kvalitet. Udover det har kyllingerne god plads og frisk luft. De har altså levet under gode vilkår og det er jo rigtig rart at vide. Deres kylling kan i øvrigt købes i alle COOP’s butikker, så de er meget nemt tilgængelige.

Jeg håber at i har lyst til at prøve opskriften af.

Prøv også: Kylling i ovn med persilledressing