Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling 

Kylling i ovn med persilledressing er en super lækker hverdagsret, som er nem at lave. Servér den med din favorit salat eller andet grønt.

Jeg elsker kylling i ovn! Både fordi det smager fantastisk, men også grundet at det er nemt, at lave og bare kan passe sig selv i ovnen. Husk dog at kyllingen skal trække i krydderierne i minimum 3 timer, så får du det bedste resultat.

Denne opskrift er på hele kyllingelår, som er krydret med en masse lækre krydderier. Herunder karry, paprika, spidskommen, koriander og hvidløg. Altså får du de lækreste og saftige hele lår, fyldt med smag. Udover det får lårene også, det lækreste sprøde skind.

Kyllingelårene serveres med en kold og frisk persilledressing, som komplementerer det krydrede kylling utrolig godt. Som tilbehør lavede jeg en lækker salat og fritter af sød kartoffel, og sikke et festmåltid det var. Dog kan de hele lår serveres, med næsten hvad som helst. Et par forslag til salater kunne være en salat med spidskål, avocado og hindbær eller en salat med bagte rodfrugter.

Igen er opskriften på kylling i ovn med persilledressing, lavet med skønt Frijsenborg Herregårdskylling. Tjek det ud hos De 5 Gaarde.

Prøv også: Helstegt kylling med krydderier og citron