Salat med spidskål, avocado og hindbær er en frisk og lækker salat. Den er super sund og perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Jeg elsker salater! I alle afskygninger! Derfor tænkte jeg det var på tide at dele en salat igen. Det er også ved at være noget tid siden, jeg sidst har delt en.

Salat med spidskål, avocado og hindbær er en perfekt salat til foråret og sommeren. Det sprøde spidskål, de fede avocadoer og de syrlige hindbær spiller bare SÅ godt sammen.

Salaten kan laves med de bær du aller bedst kan li’. Jeg elsker hindbær, men salaten bliver også rigtig lækker med brombær eller blåbær. Så længe der er noget syre tilstede i de bær du vælger, kan alle slags bruges.

Jeg har lavet en super lækker dressing til salaten, som består af olivenolie, balsamico, hvidløg, salt og peber. Det er verdens nemmeste dressing og den kan løfte enhver salat. Salaten er til sidst toppet med valnødder som giver den lidt mere crunch.

Prøv også mine opskrifter på sommersalat med grillet kylling og grøn salat med pulled chicken.

Husk som altid at følge med inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad og små glimt af min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.