Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Sund sommersalat med grillet kylling er en sikker vinder om sommeren. Den er frisk, syrlig og fyldt med gode sager.

Sommeren er over os og derfor tænkte jeg, at det var perfekt, at lave en opskrift på en sommersalat til de lune sommeraftener. Den her salat er frisk, lækker og smager af dansk sommer. Selvom Danmark desværre er en smule nærige med vejret. Meeen en sund sommersalat med grillet kylling slår dog aldrig fejl, heller ikke selvom vejret ikke er i top.

Jeg har toppet salaten med grillet kylling, som er marineret i rosmarin og citron. Igen er det Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde – nemlig et af deres grill-produkter som er marineret på forhånd. Super nemt og lækkert.

Udover det har jeg også brugt honning fra De 5 Gaarde til dressingen. Denne gang Gyllingnæs honningen, hvor navnet selvfølgelig afslører, at honningen stammer fra Gyllingnæs Gods. Alle deres honninger er i øvrigt håndlavede og i den fineste indpakning. Hvis du står og mangler en værtindegave, passer deres olie, eddike, sennep, honning mm. perfekt til det formål. Hop ind på deres hjemmeside for at læse mere om dem.

Hvis du kunne lide denne opskrift, synes jeg også du skal prøve min opskrift på grøn salat med kylling og bær. Det er også en super lækker og sund salat som passer godt til sommeren.