Pasta med kødboller i tomatsovs

Pasta med kødboller i tomatsovs

Pasta med kødboller i tomatsovs er en lækker italiensk ret fuld af smag. Blød pasta, saftige kødboller og smagfuld tomatsauce.

Opskriften i dag, er på en fantastisk italiensk ret. Jeg elsker italiensk mad og bare i det hele taget det italienske køkken. De bruger så mange lækre råvarer, som f.eks. tomat, basilikum og hvidløg.

Pasta med kødboller i tomatsovs minder mig om filmen ‘Lady og Vagabonden’. Da jeg spiste denne ret kunne jeg næsten høre en italiensk mand synge og spille violin, og se de rødternede duge for mig. Jeg er også sikker på at denne ret passer rigtig godt, til en romantisk date med et godt glas rødvin.

Jeg har brugt både pasta, tomatsovs og olivenolie fra Det Italienske Køkken (reklame), de har SÅ mange skønne produkter. Tjek dem ud hvis du er til italiensk mad, det vil lige opgradere dine retter en smule. Yderligere gør det også madlavningen en del nemmere, da de f.eks. har en skøn tomatsovs du kan bruge til din ret.

Hvis du vil fuldende din italienske aften, kan du også lave min opskrift på lækre sprøde bruschetta med tomat. De er perfekte som en forret inden pastaen. OG så er der vidst ikke andet for end at gå i gang med madlavningen.

God fornøjelse.

Ingredienser

  • 1 pose pasta (250 g)
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 glas tomatsauce (280 g)
  • Olivenolie til stegning
  • Parmesanost (efter behov)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • En håndfuld basilikum
  • Salt og peber
  • Tørret basilikum

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og basilikum. Bland så disse ting med kødet i en stor skål. Tilsæt herefter ægget, salt, peber og tørret basilikum. Rør det hele godt sammen.
  2. Kom pasta og salt i en gryde og sæt det i gang med at koge. Rul imens kugler af farsen og steg dem på en varm pande med olivenolie.
  3. Mens der steges og koges klargøres parmesanosten (riv eller skær). Til sidst hældes tomatsaucen, i panden, over kødbollerne og det får lov at simre i 5 min.
  4. Anret din tallerken med pasta, kødboller i tomatsauce, parmesanost og frisk basilikum.
  5. Som altid kan i finde opskriften her , i videoform.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2-3 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021