Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling
Ravioli med svampe og kylling er en utrolig lækker og smagfuld ret. De passer perfekt som en forret eller som tilbehør til maden.
Nu tænkte jeg at det var ved at være på tide, at dele en opskrift på hjemmelavet pasta. Da jeg ikke ejer en pastamaskine (endnu), har jeg lavet ravioli. Dem kan man nemlig sagtens lave uden en pastamaskine.
Fyldet består af bl.a. svampe, Frijsenborg Herregårdskylling og rosmarin. Mums en lækker kombination! Hvis du elsker ravioli, synes jeg virkelig du skal kaste dig ud i, at lave dine egne. Det er både super lækkert, men også et virkelig hyggeligt projekt.
Disse ravioli med svampe og kylling egner sig som nævnt både som forret og som en del af aftensmaden. Portionen er til 4 pers. hvis det skal bruges til en hovedret og 6 pers. hvis det skal bruges til en forret.
Jeg serverede dem som hovedret, sammen med en lækker salat og et godt glas rødvin. Mums!
Husk som altid at følge med hos mig inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad og lækre spisesteder. Min profil hedder ‘isabellavlk‘.
Jeg ville blive utrolig glad, hvis du havde lyst til at følge med.
Prøv også: Spaghetti med kødboller af kylling