Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatiske gourmet hotdogs med kylling er et super lækkert alternativ til en almindelig hotdog. De er sundere og smager altså bare super godt.

Jeg har faktisk aldrig været så glad for de helt traditionelle hotdogs, så derfor tænkte jeg, at det var relevant at prøve at lave en helt anden version. Resultatet blev en meget anderledes hotdogs, men jeg synes personligt selv, at de var virkelig lækre.

Som i nok ved, så elsker jeg det asiatiske køkken. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at forsøge mig med en asiatisk hotdog. Jeg har brugt sød chilisauce, soyasauce, limesaft, karry, koriander, og sesamfrø – nogle af mine favoritter indenfor smagsgivere.
Udover det er disse asiatiske gourmet hotdogs med kylling fyldt med feldsalat, avocado og syltede rødløg. Det var en virkelig god kombination, hvis jeg selv skal sige det.

Disse hotdogs er perfekte til weekenden og er både for voksne og børn. De kan laves meget simple, hvis man køber færdige brød og tager derfor ikke nødvendigvis alverdens tid at lave.

Igen er opskriften lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling, som i jo nok allerede ved. Det er efterhånden, blevet en fast del af mit køleskab herhjemme.

Prøv også: Asiatisk inspireret avocadomad med kylling